Magazine de produse feng-shui si talismane pe care le recomand

      Pasiunea pentru istorie. mai ales pentru lumea antica, m-a facut sa imi doresc sa cunosc in detaliu modul lor de viata, dar mai ales am fost curiooasa sa aflu care sunt lucrurile si entitatile care le marcau viata.
      Astfel am descoperit ca in China, era extrem de raspandita ideea folosirii aranjamentelor si amplasamentelor pentru a le imbunatatii viata. Concret, la origini, feng shui a aparut ca un studiu de optimizare a amplasamentului mormintelor, deoarece ei aveau convingerea ca mormintele reprezinta "case" ale stramosilor, iar amplasarea corespunzatoare a lor le-ar putea asigura urmasilor succesul dorit. Aceasta practica a fost folosita apoi pentru construirea palatelor regale,  a diferitelor temple religioase sau a locuintelor marilor mosieri. Primii practicanti au fost preotii si inteleptii, considerati la acea vreme deopotriva confesori, medici si astrologi.
    Practic, prin amplasarea unor obiecte in anumite zone ale locuintei echilibram si armonizam energia chi (forta vietii) care curge prin si in jurul casei, biroului sau imprejurimilor acestora. Potrivit teoriei feng shui, fiecare locuinta primeste o anumita energie din mediul inconjurator, care circula apoi prin interiorul ei, dar si in mediul interior exista o anumita energie data in special de persoanele care locuiesc acolo, combinarea celor doua reprezinta "starea chi-ului" sau nivelul de sanatate al cladirii. In casele noastre , energia chi curge printr-o serie de structuri care au forme geometrice, culori, texturi. Circulatia ei depinde de toate acestea, de aceea este foarte importanta aranjarea camerelor, proportiile elementelor de design si relatia dintre casa si mediul inconjurator. Echilibrarea fluxurilor energetice din camin ne ajuta sa echilibram energia corporala proprie.
Chinezii acorda o mare atentie Octogonului Ba-Gua, deoarece acesta arata zonele fizice in care trebuie sa introduceti remedii feng shui, el arata asa:
Din fericire, aceasta arta s-a dezvoltat la nivel mondial si acum oricine isi poate procura si folosii aceste remedii. Personal, va recomand doua magazine online ale caror produse si conditii de livrare consider ca merita sa fie luate in calcul acestea sunt:
  • Feng.Shui.ro care am observat ca au destul de multe promotii, ofera transport gratuit daca faceti comanda de o anumita suma, sunt destul de vechi pe piata si au o varietate de produse la preturi accesibile. Ii puteti gasi aici: 

  • FengShui4Life.ro care au din punctul meu de vedere preturi extrem de accesibile si ofera informatii detaliate despre beneficiile produselor pe care le comercializeaza. Pe ei ii puteti gasi aici: www.FengShui4Life.ro
 O alta categorie de produse pe care consider ca fiecare dintr noi trebuie sa o avem in casa sunt talismanele si amuletele . Inca din copilarie imi placea sa am un obiect norocos, ii spuneam noi si nu cred sa existe cineva care sa nu fi avut macar intr-un moment din viata lui un astfel de articol prin casa, portofel sau buzunare. Desigur acum avem oferta variata a unor astfel de produse, dar recomandarea mea este sa purtati unul, doua, maxim trei obiecte de actest gen asupra dumneavoastrea.  Personal, prefer canafurile sau brelocurile, pentru ca le agat la chei, pe care intotdeauna le am cu mine sau, desi nu prea port, o bratara cu nodul mistic drept remediu.
Un magazin de unde puteti cumpara produse de acest gen este:


Alte magazine care ofera produse ezoterice pe care vi le recomand sunt acestea:


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bolile, cauzele spirituale si vindecarea prin gandire

Ochiul lui Horus cel mai puternic simbol de protectie

Sa vorbim despre sporul casei