Obtineti vanzari mai mari cu ajutorul pisicutelor feng-shui

       
Imaginea apartine www.Feng.Shui.ro


       Pentru orice comerciant, mai mic sau mai mare, cresterea vanzarilor si amortizarea cheltuielilor cat mai rapid sunt obiective prioritare. Pe langa strategiile de marketing, pe care oricine lucreaza in domeniu ar trebui sa le stie, de un real ajutor pot fi talismanele, amuletele sau obiectele feng-shui. In acest caz vom vorbi despre pisicutele feng-shui folosite de asiatici tocmai in acest scop.
        Daca ne intrebam de unde interesul crescut pentru acest obiect si de ce este el atat de iubit de asiatici, trebuie sa ne amintim o veche istorioara care sta la originea aparitiei pisicutei norocoase.
       Legenda spune ca undeva in Templul Gotokuji, amplasat intr-o zona rezidentiala linistita numita Setagaya Ward, in Tokio, exista un preot care avea o pisica pe care o iubea extrem de mult. Un lord din Hikone, numit Naotaka, intorcandu-se intr-o zi de la vanatoare impreuna cu soimul si alaiul sau, au trecut pe langa Templul Gotokuji si a zarit pisica la intrare. Urmarind felina au intrat in templu, unde s-au bucurat de o scurta perioada de relaxare. Din momentul in care au ajuns in incinta cladirii, s-a starnit o furtuna foarte puternica. Lordul punand pe seama pisicii norocul pe care l-a avut (acela de a se adapostii la timp) si hotarand ca intreaga sa viata sa aiba grija de templul cu pricina.
Pentru ca vorbim despre arta feng-shui si cum poate fi folosita aceasta in diferitele sectoare ale vietii noastre, este impedios necesar sa stim ce face acest remediu si care este amplasarea ideala pentru el. Astfel, trebuie sa tinem cont de urmatoarele lucruri:

  • asezati pisica in zona de nord-vest a camerei/locuintei pentru a activa norocul financiar si a descoperii cat mai rapid eventualele oportunitati,
  • obiectul este un remediu ideal pentru cei care fac afaceri sau lucreaza in vanzari si de aceea trebuie sa aveti o astfel de felina pe biroul sau in magazinul dumneavoastra,
  • asezati pisica cu fata spre intrarea in camera/casa, astfel incat sa o puteti vedea, deoarece ea "invita" sanatatea si norocul in locuinta,
  • are rolul de a trasforna o energie negativa intr-o energie pozitiva,
  • amplasati obiectul in dormitor sau in coltul sud-vestic al camerei de zi pentru a va energiza si activa viata dumneavoastra sentimentala.
  • acest remediu va poate ajuta sa vi se indeplineasca dorintele pe plan sentimental si sa va gasiti sufletul pereche,
  • pisica nu va fi niciodata amplasata in baie, bucatarie sau podea.
       Indiferent daca credeti sau nu in acest soi de remedii, recomandarea mea este sa nu exagerati cu folosirea lor si sa va reamintiti ca fara munca, indiferent de remediu, rezultatele nu vor fi pe masura asteptarilor. 
      Daca va doriti un astfel de obiect, va indemn sa ii vizitati pe cei de la  www.FengShui4Life.ro sau pe cei de la :

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bolile, cauzele spirituale si vindecarea prin gandire

Ochiul lui Horus cel mai puternic simbol de protectie

Sa vorbim despre sporul casei