MONEDELE IN FENG-SHUI

Monedele sunt un ingredient esential in practica Feng Shui. Este cel mai puternic simbol al bunastarii, mai ales atunci cand Monedele sunt legate cu un nod rosu.
Monedele au o forma rotunda cu un orificiu in interior. Cercul reprezinta cerul, in timp ce patratul reprezinta pamantul. Cand sunt folosite de catre oameni, se creeaza trinitatea "Cer-Pamant-Om".
Exista fata Yang (cu cele patru simboluri corespunzatoare domniei imparatului) si fata Ying (cu cele doua simboluri). Aversul Yang ar trebui intotdeauna asezat cu fata in sus.
Consultantii Feng Shui lucreaza de foarte multe ori doar cu Monede Ching, deoarece Ching a fost cea mai puternica dinastie in China - restul dinstiilor decazand in mai putin de un deceniu. Monedele datand din timpul domniei imparatilor Kang Hsi sau Chien Long sunt considerate a fi cele mai puternice remedii.
Monedele sunt creatia vechilor consilieri ai imparatilor (care sunt mari maestrii Feng Shui) si de aceea Monedele sunt considerate embleme puternice ale bunastarii, norocului fara sfarsit si prosperitatii. Ele sunt de asemenea amulete foarte puternice care va protejeaza de energiile negative.
Astazi au fost copiate vechile Monede pentru a fi folosite ca remedii Feng Shui, deoarece vechile Monede sunt greu de obtinut si foarte scumpe. Mai mult chiar, Monedele antice pot contine chi rezidual vechi daca nu au fost curatate si purificate corect. Pentru a mari si mai mult energia Monedelor, ele sunt insirate pe un fir rosu cate 3, 6 sau 9 bucati. 3 reprezinta trinitatea cerului, pamantului si norocului omenesc. 6 reprezinta norocul ceresc. 9 reprezinta armonia universala si intregul.
Monedele din timpul dinastiei Ching
(imparatii Chien Lung sau Kang Hsi)
Aceste monede, realizate din aur, sunt folosite foarte mult ca remedii Feng Shui. Monedele din aur sunt preferate in locul celor din bronz datorita valorii lor mai mari.
Domnia regelui Chien Lung este considerata una din cele mai puternice si prospere domnii, in timpul careia a avut loc un schimb international de marfuri foarte mare, China traversand o perioada de pace si armonie. Folosind monedele din timpul dinastiei Chien Lung ca remedii Feng Shui veti obtine un noroc financiar solid si ajutorul imparatului Chien Lung.
Amplasarea monedelor:
1. Ele sunt amplasata in locuinta impreuna cu simboluri de bunastare precum broastele de bani, Chi Lin, testoasa Dragon sau Pi Yao.
2. De asemenea se pot amplasa 6 monede Chien Lung in Urna Orezului, in care se mai depoziteaza bani actuali, totul fiind impachetat in material textil rosu, pentru a va mari veniturile. Tot 6 monede pot fi legate intr-un pachet, cu material textil rosu, decorat cu simboluri de prosperitate pentru a activa acest plan. Aceasta este o metoda secreta de accentuare a puterii simbolurilor Feng Shui de bunastare.
3. Monedele sunt de asemenea esentiale pentru a decora Corabiile Abundentei sau Vasele Abundentei. Ele ar trebui puse in multiplu de 100 de bucati.
4. Cei ce doresc sa devina foarte bogati trebuie sa cumpere pachete de monede pe care sa le lipeasca pe pereti, sa le puna sub gresie si sub covoare pentru a atrage bunastarea.
5. Umpleti un cufar al abundentei cu monede Chien Lung si ingropati-l in coltul nord-vestic al casei sau gradinii dumneavoastra pentru a crea prosperitate.
6. De asemenea ati putea fixa 9 monede cu fata Yang in sus si Yin in jos la inceputul aleii care duce catre usa de la intrarea in casa dumneavoastra pentru a le indica banilor drumul catre dumneavoastra De asemenea monedele pot fi amplasate sub dusumea.
3 monede legate cu snur rosu
3 monede Kang Hsi sau Chien Lung legate cu siret rosu creeaza un magnet al prosperitatii foarte puternic, fiind considerat ca acolo unde se amplaseaza este de fapt prezent chiar zeul abundentei.
Amplasarea celor 3 monede legate cu snur rosu:
1. Se poarta in portofel, in geanta, in diplomat sau oriunde purtati banii cu dumneavoastra, pentru a creea abundenta.
2. Activati prosperitatea prin amplasarea a trei monede cu Nodul Mistic in cele patru colturi ale fiecarei camere din casa sau firma dumneavoastra Nodul Mistic confera monedelor o forta si mai mare si creeaza vibratii ale prosperitatii in casa sau firmadumneavoastra
3. Pentru a va mari succesul in afaceri prindeti trei monede legate cu snur rosu de toate documentele importante, cecuri,facturi, case de marcat sau seifuri, sau orice alt dosar care are legatura cu incasarea banilor.
4. De asemenea puteti prinde acest simbol al prosperitatii de fax, casa de marcat sau calculator pentru a atrage oportunitatile prin intermediul acestor aparate. Fata Yang trebuie sa fie orientata intotdeauna in sus.
5. Agatati 3 monede legate cu siret rosu deasupra usii in magazinul dumneavoastra Aceasta simbolizeaza faptul ca prosperitatea a intrat deja in firma. În exteriorul magazinul dumneavoastra, deasupra usii principale agatati o pereche de clopotei. Acestia vor atrage chi-ul pozitiv. Sunetul clopoteilor anunta prosperitatea iminenta si vesti bune. Aceasta combinatie monede-clopotei este deosebit de utila pentru firmele angrenate in activitati comerciale, en gros sau en detail.
6. De asemenea ati putea amplasa cele 3 monede legate cu siret rosu in coltul sud-estic al dormitorului, biroului sau sufrageriei dumneavoastra pentru a activa coltul bunastarii. Lasati-va libera fantezia!
6 monede ale imparatului
6 reprezinta norocul din cer. De obicei aceste monede sunt legate cu Nodu Mistic pentru a le dubla norocul si pentru a atrage bunastarea. Ati putea agata 6 monede in coltul nord-vestic pentru a atrage norocul persoanelor de ajutor, norocul din societate sau pentru a atrage ajutorul persoanelor care sa va sustina actiunilor
Monedele celor Noua Împarati
Aceste 9 monede simbolizeaza primii noua imparati ai dinastiei Ching. Maestrii Feng Shui considera ca cea de-a zecea moneda, care il simbolizeaza pe cel de-al zecelea imparat al dinastiei ar aduce ghinion, deoarece domnia acestuia nu a fost una buna si el a fost alungat de la tron. Rasuflarea dragonului pentru dinastia Ching s-a terminat dupa 9 generatii. 9 este deci numarul norocos care reprezinta bunastarea rezultata din armonizarea cerului cu pamantul.
Monedele celor Noua Împarati cu Nodul Mistic sunt esentiale pentru a crea un curent al prosperitatii pe o perioada foarte lunga. Monedele trebuie sa fie realizate din metal si nu din rasina sau alte materiale. Monedele celor Noua Împarati sunt cea mai puternica amuleta din toate iar rezultatul acestui remediu Feng Shui depinde de combinatia in care acestea sunt plasate:
1. Pentru a va mari norocul in afaceri prindeti monedele celor Noua Împarati pe toate documentele, dosarele, cecurile, facturile si registrele de comenzi, pe casele de marcat si seifuri, in portofelul dumneavoastra sau pe orice alt obiect care are legatura cu veniturile.
2. De asemenea puteti prinde acest simbol al prosperitatii de fax, casa de marcat sau calculator pentru a atrage oportunitatile prin intermediul acestor aparate. Fata Yang trebuie sa fie orientata intotdeauna in sus.
3. Ati putea amplasa monedele celor Noua Împarati in coltul sud-estic al dormitorului, biroului sau sufrageriei dumneavoastra pentru a activa coltul bunastarii.
4. Monedele celor Noua Împarati ar trebui amplasate in nord-vest pentru a atrage persoanele de ajutor care sa va sustina financiar sau sa atrageti persoane care sa va creasca bunastarea.
5. Pentru patroni sau sefi: agatati cele 9 monede in spatele scaunului sau pe peretele din spatele scaunului in care stati pentru a obtine un noroc financiar foarte puternic si a beneficia de norocul celor 9 imparati.
6. Pentru a avea succes in studii, la examene sau la obtinerea unor burse puteti folosi monedele celor Noua Împarati ca semn de carte pentru a va asigura ca va veti atinge obiectivele.
7. Monedele celor Noua Împarati sunt de asemenea un remediu excelent pentru eliminarea maleficului 5 de Galben (care aduce accidente si ghinioane) si a stelei 2 de Boala.
8. Pentru persoanele care doresc sa obtina mai multe an viata sau in afaceri trebuie agatate monedele celor Noua Împarati deasupra usii de la intrare in casa, reprezentand faptul ca bunastarea infinita a intrat in acea casa.
9. Poate de asemenea va veti gandi sa agatati ceke noua monede in masina dumneavoastra pentru noroc, prevenirea accidentelor si desfasurarea unor calatorii bune in interes de afaceri sau pentru relaxare. Eliminarea chi-ul negativ din masina dumneavoastra va conduce la respingerea ghinionului.
Spada din monede
Sabia din monede are un rol magic in natura si poate fi folosita pentru a va proteja de fortele malefice. Este cel mai bun remediu de protectie impotriva shar-ului care vine in calea dumneavoastra. Maestrii si practicantii Feng Shui considera ca este un lucru foarte benefic sa ai o asemenea spada in locuinta sau in firma. Spadele realizate din monede mari sunt ideale pentru magazine, cladiri administrative sau fabrici, iar cele realizate din monezi mici se pot amplasa in spatii sau birouri mici.
Spada din monede este un remediu de prosperictate care poate fi asezat astfel:
1. Puteti agata spada pe perete in sufragerie sau in camera de zi, astfel incat varful sa fie orientat in jos iar fata monedelor sa fie orientate catre usa sau catre geamuri. Pe langa faptul ca este un remediu Feng Shui foarte eficient, spada este si un element decorativ foarte frumos. Daca o veti agata in camera de zi, va protejea intreaga familie de energiile negative, atat cele fizice, cat si financiare sau politice. Spada din monede este un remediu Feng Shui bun pentru a combate dezastrele, a indeparta persoanele negativiste, pierderile financiare, procesele si ghinioanele. De asemenea va mareste norocul in afaceri deoarece sunt legate cu snur rosu. Ati putea agata spada de monede pe peretele din spatele usii de la intrare, orienatata cu varful in jos.
2. Spada din monede este de asemenea utila in atragerea persoanelor inteligente in viasa dumneavoastra, persoane care sunt importante pentru afacerea dumneavoastra sau care pot contribui la evolutia dumneavoastra
3. Pentru patroni sau directori este indicat sa fie folosita o spada din monede mari pentru a evita problemele cu concurenta sau cu angajatii recalcitranti. Aceasta spada se va agata in spatele, in stanga sau in dreapta dumneavoastra Nu o agatati direct in fata dumneavoastra
4. Angajatii ar trebui sa agate o spada din monede pentru a face fata sarcinilor de la locul de munca si pentru a elimina influenta colegilor invidiosi si barfitori. De asemenea, spada din monede va va netezi drumul in cariera, permitandu-va o ascensiune usoara in ierarhie.
5. Spada din monede este de asemenea un remediu foarte bun impotriva lui 5 de galben si a stelei 2 de boala. English Test - VIP
Este indicat sa reinnoiti in fiecare an acest monede, in prima zi a Anului Lunar. Puteti cumpara monede noi sau puteti sa le purificati pe cele vechi cu ajutorul unui Vas Cantator.

sursa:www.feng.shui.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Bolile, cauzele spirituale si vindecarea prin gandire

Ochiul lui Horus cel mai puternic simbol de protectie

Sa vorbim despre sporul casei